KONYA / KADINHANI - OSMANCIK İMAM HATİP ORTAOKULU

OSMANCIK İMAM HATİP ORTAOKULU

Yeni mahalle 124860 sokak no6 OSMANCIK/KADINHANI
Vizyon
İmam Hatip Okulları tarihine yakışır bir şekilde güvenli, huzurlu, modern disiplin anlayışı ile sevgi dolu bir ortamda özgüveni yüksek, milli değerlerine bağlı, öğrenmeyi öğrenmiş, kendi hedeflerini belirleyebilen, bilinçli, girişimci, üretken, başarılı, milli, çağdaş, uluslararası ve kültürlerarası diyalog ve deneyim kazanmış bireyler yetiştirmek.
Misyon
Özenle seçilmiş, yenilikçi, çağdaş, milli, dinamik eğitim kadrosunu yurtiçi ve yurtdışı eğitim programlarıyla daha da geliştirerek, akademik başarı seviyesinin yüksek olmasının yanı sıra yabancı dil, spor ve sanat etkinliklerini eğitim faaliyetleri ile entegre etmiş bütüncül bir eğitim kurumu olarak hizmet vermek.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim (Tüm Gün)
UZUN GÜN - 08:45 - 15:35 KISA GÜN - 08:30 - 15:20
İngilizce - Arapça
Ulaşım
09.30 Osmancık-Kadınhanı 11.30 Kadınhanı-Osmancık 13.30 Osmancık-Kadınhanı 15.30 Kadınhanı-Osmancık
Servis Bilgisi
Öğretmen servisimiz mevcut olmayıp öğretmenler kendi imkanlarıyla okula gelmektedir.
Büyükşehir yasası kapsamında mahalleye dönüştürülen eski kasaba yerleşim birimi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İlçe Merkezine 8km İl Merkezine 58 km uzaklıktadır. Hem il merkezi hem ilçeden okulumuza öğretmenler gidiş geliş yapabilmektedir.