KONYA / KADINHANI - OSMANCIK İMAM HATİP ORTAOKULU

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızın bu sene uygulamış olduğun son hafta etkinliklerimiz haftasının programları görseldeki gibidir.

Ara

Okulumuzda bulunan futbol sahası ve voleybol sahasının yenileme ve boyama çalışmları bitmiştir.

Kas

Okulumuzun geçen sene mevzun verdiği öğrencilerinden olan Sebahat BÜYÜKTÜRKMEN Konyada düzenlenen il bilek güreşi şampiyonasında Konya 3. olmuştur. Sebahatı başarısından dolayı kutlar başarılarının devamını dileriz.

Kas

24 Kasım öğretmenler günününde, öğretmenlerimiz ile yemek programında buluştuk.

Kas

10 Kasım da Atamızı özlem ve saygı ile andık .Programı hazırlayan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Ayrıca okul idaresi olarak Osmancık İlkokulda yapılan anma programınada katıldık.

Bursluluk sınavı sonuçu açıklanmıştır.

MEVZUN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN AÇIK ÖĞRETİM KAYIT  İŞLEMLERİ BAŞLAMIŞTIR