KONYA / KADINHANI - Osmancık İmam Hatip Ortaokulu

Kas

İlçe merkezinde kültür merkeziden açılan ve bir yayının katıldığı kitap fuarına bütün öğrencilerimiz ile katıldık. Öğrencilerimiz  yazarlarından kendisinden imzalı kitapları alarak okuma alışkanlığı adına güzel bir adım atmış oldu.Ayrıca kitap fuarında Kadınhanı belediye Başkanı  Mehmet BADEM ile sohbet ederek resim çekinerek güzel görüntüler verdiler.

Kas

Okulumuza uzun uğraşlar sonucunda akıllı tahtalar takılmıştır. Toplam 8 sınıfımıza akıllı tahtalarımız takılmıştır. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olun.

Kas

Okulumuzu güzelleştirmek için tadilat işlerimz bütün hızı ile devam ediyo. Okul araç kapısı ray sistemi yenilenip tekrardan beton atılmıştır.

Kas

Öğrencilerimizin daha kaliteli ve daha verimli ders almaları için yapılan çalışmalar sonunda okulumuza akıllı tahtalar gelmiştir. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerin daha iyi ders işleyişini sağlayacak, öğrencilerimize pozitif yönde katlıları olacak akıllı tahtalarımız krulum için okulumuza gelmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz da gerçekleşen Görme Engellilere Derneğine destek programı ile öğrencilerimiz güzel anlar geçirdi. Destek kmpanyanmıza öğrencilerimiz yoğun katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Yardım yapan öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Atalarımızın bize mirası ve emaneti Cumhuriyet 100 yaşında.Türkiye Cumhuriyeti Devletinin 100.kuruluş yılı sebebiyle okulumuzda kutlama programı düzenlendi.Saygı Duruşu ,İstiklal Marşı ve çeşitli etkinliklerle atalarımızdan bize armağan olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı.Nice 100. yıllara...

Ekm

Son zamanlarda çocuklar arasında yaygınlaşan ve sosyal medyada sıkça karşımıza çıkan zararlı oyunların önlenmesine yönelik öğrencilere bilgilendirme konuşması yapıldı.Öğretmenlerle uygun bir ders saati belirlenip çocuklarla eğlenceli ve oynanmasında sakınca olmayan bir oyun oynandı.Çocuklarda yararlı oyun oynama konusunda farkındalık oluştu.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı dolayısıyla  ilçemizde resim yarışması düzenlenmiştir.Okulumuz 6-A sınıfı öğrencisi Sinem KARAKUŞ ilçe birincisi olmuştur. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder ve bize bu gururu yaşatan öğrencimizi  tebrik ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı planması içinde bulunan Destekleme ve Yetişme kursumuz başlamıştır. 8.sınıf öğrencilrimizi LGS hazırlamak yönelik açılan kursumuz öğrecilerimizin  katılımı ile başlamıştır. Toplam 3. sınıf 54 öğrenci katılım sağlayan DYK'da Din Kültürü, İngilizce ,Matmatik ve Sosyal Bilgiler dersleri verilmektedir.

Eyl

Dost eli derneği ile yapmış olduğumuz çalışma sonucunda. Dost Eli Derneği tarafından bütün öğrencilerimize kırtasiye  ve ayakkabı yardımızı yapılmıştır. Okul idaremiz yapılan yardım sonucunda bütün ögrencilerimiz kırtasiye eksikliklerinin giderildiğini ve her öğrencimiz bir takım ayakkabı hediyesi edilmesin mutluluk duyduğunu ve öğrencilerimiz çok mutlu olduğunu ileterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Eyl

Okulumuz öğrencilerimize daha güzel ve daha konfurlu bir eğitim görmesi adına gerekli tadilat ve temizlik işlemleri yapılmıştır. Okulumuz  2023-2024 eğitim öğretim yılına hazır hale getirilmiştir.

Haz

Okulumuz teknoloji ve tasarım öğretmeni olan Şule AYDINLI tarafından planlanan ve yapılan Osmancık İmam Hatip Ortaokulu resim sergisi İlçe Milli Eğitimiz Mehmet YAVUZ ,  Şube müdürümüz Halis ÜNAL , Halk Eğitim müdürümüz Osman IŞIK , katılımları ile başarılı bir şekilde sergilenmiştir. Tamamen öğrencilerimizin dersler de el emekleri ile yapmış olduğu ürünlerden oluşan sergimize ilgi oldukça yüksekti. Sergimize katılan bütün okul müdürlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz..

Haz

Okulumuz da öğrencilerimize daha  iyi ortamlarda eğitim verebilmek için öğretmenlerimizinlerimizin katkıları ile tadilat işleri devam etmektedir. 2022-2023 seğitim-öğretim döneminde öğretmelerimize ve öğrencilerimize daha iyi şartlarda eğitim ortamı sunmak için bir çok talidat çalışmaları yapılmıştır. Öğretmenler odasının yeniden boyanması , kornişlerin tadilatları ve sınıf ve tuvaletlerin bakımı ve onarım işlemleri tamamlanmıştır.

Haz

Okulumuzun 6. sınıf öğrencileri ile vakti kuşanmak etkinliği altında. Öğrencilerimiz ile  cami ziyaretlerine devam etmekteyiz. Öğrencilerimize namaz alışkanlığını kazandırmak ve camiye  gitme alışkanlığı kazandıra bilmek için ziyaretlerimiz devam etmektedir.

May

Okulumuzu daha yeşil daha yaşanılır bir hale getirmek amacıyla birtakım çalışmalar yaptık.  Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin emekleriyle okul bahçesine çok sayıda ağaç dikimi yapıldı.Yıl İçinde ağaçların bakım ve ilaçlama zamanları takip edilerek gerekli çalışmalar yapıldı.Mart ayında okul bahçemizdeki ağaçlara çeşitli sayıda meyve ağaçları eklendi.Yaz mevsiminde ağaçların sulama ihtiyaçalırını ekonomik şekilde karşılamak için damla sulama sistemi döşendi.